З нагоди 95-річчя від заснування коледжу екскурсоводи музею історії коледжу Скрипничук Ілля, Троян Альона, Нечаєв Богдан і Савич Аліна підготували інформацію для Студентського вісника про становлення і розвиток освітнього процесу у закладі, що прозвучала в ефірі радіо «На хвилі Корсуня» напередодні святкових урочистостей.

У вересні-жовтні студенти ІІІ курсу Скрипничук Ілля і Троян Альона провели тематичні екскурсії для студентів І курсу. Розповіли про найвищі здобутки й досягнення, про талановитих викладачів, які самовіддано і плідно працювали заради гідного майбутнього нашої держави, про іменитих та успішних випускників, які є гордістю і славою закладу.

7 вересня 2018 року в проміжок через 50 років в стінах коледжу зустрілися випускники 1968 року. Музей завжди тепло й радісно приймає своїх колишніх студентів, адже кожний випуск – особлива сторінка в історії закладу. Екскурсію провів студент ІІ курсу Нечаєв Богдан. У книзі відгуків відвідувачів музею староста 1-Б групи Хащевацька Наталія написала «Душа переповнена емоціями … Розлетілися по всій Україні: від Закарпаття до Харківщини, від Чернігівщини до Чорного моря. Але, як не траплялося нам у житті, ми не зрадили свою професію і всі з гідністю пронесли звання педагога, віддаючи тепло своїх сердець дітям. Все, чого ми досягли в своєму житті, завдячуємо цьому закладу, педагогам, які сіяли хороше, добре, вічне в наші серця…».