1 жовтня в Україні відзначають велике державне свято – День захисників і захисниць України. Воно збігається з Днем українського козацтва та великим церковним святом – Покровою Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і українського війська.

Це свято нагадує нам про те, що незалежність і свобода потребують захисту. Воно об’єднує не лише військових, але й кожного українця, хто готовий допомагати, підтримувати та боротися за краще майбутнє своєї країни.

Шановні захисники та захисниці прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисника та захисниці України та українського козацтва!

Ми щиро дякуємо кожному воїну, кожному підрозділу, кожній бойовій бригаді. Ми дякуємо тим, хто щодня ризикує своїм життям, тим, хто лишив кар’єру, родину, друзів, тим, хто відклав на потім свої мрії, тим, хто віддав своє здоров’я. Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто віддав своє життя за Україну.

У бібліотеці коледжу в ці дні, з метою національно-патріотичного виховання молоді, до свята було оформлено книжкову виставку. Всі бажаючи мають нагоду ознайомитися з літературою по вказаній темі.