Захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини…

20 лютого ми віддаємо шану й уклін світлій пам’яті Героїв Небесної Сотні, висловлюємо свою любов та повагу перед незламними синами і доньками України.

Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас. Уже минуло вісім років, а спогади настільки яскраві, наче це було вчора. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього.

Із метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні у бібліотеці коледжу для студентів, викладачів та всіх бажаючих організовано розгорнуту книжкову виставку «Герої непідвладні мороку забуття».

Метою було познайомити студентів з історичним і суспільним значенням Революції Гідності, короткими життєписами деяких героїв Небесної Сотні, розкрити суть подвигу Небесної Сотні, ушанувати героїзм українських захисників.

Подвиг героїв Небесної Сотні має визначне значення для нашої Батьківщини. Перш за все, вони віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла.