19.03 2021 року в  Комунальному навчальному закладі фахової передвищої освіти «Корсунь-Шевченківський педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради» відбулась підсумкова конференція за результатами проходження безперервної педагогічної практики студентами ІV курсів, спеціальностей 013 Початкова освіта та 014.10 Середня освіта (Трудове навчання і технології).

Безперервна педагогічна практика проходила з 25 січня по 05 березня 2021 року  в навчальних закладах різного типу переважно Черкаської області.

Даний вид практики є найбільш відповідальним етапом у здобутті студентами коледжу професійних знань, умінь та навичок вчителя, і є показником того, наскільки глибоко і усвідомлено студенти засвоїли теоретичні основи дитячої психології і педагогіки, спеціальних методик, методик НУШ, діяльнісного підходу до навчання учнів загальноосвітніх шкіл, оволоділи практичними уміннями організації дитячого колективу.

Практика, як завершальний етап теоретичної і практичної підготовки студентів, показала рівень та якість професійних знань, сформованих упродовж 4 років навчання, набутих фахових умінь та навичок.

Студенти-практиканти відповідально поставилися до усіх завдань практики, виконали їх у повному обсязі та після її закінчення подали звітну документацію.

Більшість студентів коледжу відповідально і креативно підійшли до проведення уроків та отримали високу оцінку їхньої роботи за місцем проходження практики.  

На конференції, своїми враженнями від практики  поділились такі студенти:

  • Савич Аліна, студентка 41 групи;
  • Безпала Наталія та Лісовська Олена , студентки 42 групи;
  • Єрмоличева Ірина Юріївна та Сердюченко Анна студентки 43 групи;
  • Саєнко Антон, студент 44 групи.

Усі студенти-практиканти відмітили те, що практика допомогла поглибити та зміцнити теоретичні знання і практичні вміння й отримати певний професійний досвід.