Хімія, одна з найбільш цікавих практичних природничих наук. Вивчення хімії сприяє формуванню світогляду студентів і цілісної наукової картини світу, розумінню необхідності хімічних знань для вирішення повсякденних життєвих проблем, знаходження найоптимальніших шляхів розв’язання проблемної ситуації.

Ніщо так не стимулює роботу мозку, як цікаве й незвичне. Тому при проведенні уроку хімії викладачем Матвієнко Ольгою Володимирівною в рамках декади педагогічної майстерності викладачів, що атестуються у 2023 році, в 12 академічній групі за темою «Сульфатна кислота», панувала така навчальна атмосфера, яка давала змогу студентам поєднувати теоретично засвоєні основні поняття, властивості речовин, взаємозв’язки з застосуванням цих знань на практиці. Студенти мали змогу не лише спостерігати за перебігом хімічної реакції, а й брали участь в проведенні лабораторних дослідів і експериментів.

Застосування діяльнісного підходу під час проведення уроку сприяло атмосфері співробітництва, взаєморозуміння, мотивувало студентів думати, творити, здобувати знання самостійно.

17.11.22 року відбулася зустріч голови Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця зі студентами Черкащини.  Він привітав молодь з Міжнародним днем студента та нагородив почесними відзнаками за волонтерську діяльність. Серед нагороджених – студентка 22 групи коледжу  

Владислава Кубриш.

 «Ми всі маємо працювати на перемогу України! А нинішнім студентам у майбутньому – робити її ще сильнішою, розбудовувати і розвивати!» – наголосив Ігор Табурець.