24 жовтня, згідно виховного плану роботи, студенти 1 курсу 14 групи спеціальності 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» разом із керівником академічної групи Березівським Володимиром Павловичем, провели екскурсію  в еколого-натуралістичний відділ Корсунь-Шевченківського центру дитячої та молодіжної творчості. Екскурсію провела керівник гуртка Іванова Аліна Володимирівна.  Вона зробила подорож в «Сад мрій», на ділянку лікарських рослин. Цікаву подорож по  навчально-дослідній теплиці  з екзотичними рослинами провела завідуюча теплиці Корнієнко Валентина Федорівна. Студенти відвідали живий куточок з хвилястими папугами, з папугою «корелла», змогли побавитись з червоновухими черепахами, морськими свинками. Цікаво було проведено екскурсію на виставку робіт гуртківців.

У кінці екскурсії керівник гуртка Мартинова Валентина Юріївна провела майстер-клас «Аромат осені», де студенти під її керівництвом виготовили пам’ятні букети з ароматних квітів та трав.

Такі екскурсії в природу  дозволяють цікаво організувати вільний час і  сприяють вивченню різноманітних явищ у природних  та спеціально створених   умовах. Вони мають велике пізнавальне, оздоровче і виховне значення, оскільки дають можливість конкретно спостерігати за природним середовищем, розширюють і поглиблюють знання студентів, сприяють розвиткові спостережливості, свідомої дисципліни. Вдало проведена екскурсія залишає в пам’яті студентів яскраві спогади, дає змогу відчути красу осені, поєднуючи її з літніми екзотичними явищами, стає джерелом нових знань, має потужний виховний потенціал, тобто сприяє зміцненню колективу, виробленню в кожного студента бережного  ставлення до природи, почуття відповідальності за її збереження.

Зустріч із природою стала незабутньою та надзвичайно цікавою. Студенти подякували організаторам екскурсії та залишили позитивні враження в книзі відгуків еколого-натуралістичного відділу.