До Дня захисників і захисниць України у 22 групі, курсовий керівник     Бутченко В.В., була проведена виховна година «Герої рідного краю».  Епіграф виховної години – «Ми вклоняємося тим, хто нині з автоматом наш спокій береже».

Студенти розповіли  про минуле  українського народу і таке неповторне й легендарне явище, як Запорізька Січ, історію виникнення свята Покрови.

Як колись для козака почесним обов’язком була служба в Запорозькій Січі, так і сьогодні,  коли   на теренах України точиться боротьба за незалежність і суверенітет держави, мужні чоловіки й жінки  стали на захист рідної землі.

Студентки Пузько Марія, Сокольська Анна, Стрєлкова Анастасія, Римаренко Альона розповіли про своїх рідних та близьких, які зі зброєю в руках боронять нашу державу від ворога, забезпечують можливість жити та навчатися.

Це свято  єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. Маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків.