Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 18.04.2018 № 381 студентка ІІ курсу Комунального вищого навчального закладу «Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради» відділення початкової освіти Ольга Стрикало здобула І місце у фінальному етапі ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, тим самим продовживши традиції студентів педколеджу, які виявляють особливу зацікавленість до вивчення рідної мови.

Ольга народилася на Черкащині в с. Онопріївка Тальнівського району. У 2016 році закінчила Онопріївський НВК І-ІІ ступенів і вступила до Корсунь-Шевченківського педколеджу ім.Т.Г.Шевченка.

Відмінниця навчання, старанна, добросовісна, відповідальна, активна учасниця громадського життя закладу, Ольга виявляє особливий інтерес до вивчення гуманітарних дисциплін. Зокрема, переможець фінального етапу Конкурсу відвідує заняття народного самодіяльного хорового колективу коледжу, бере участь у літературних читаннях, виховних заходах, конкурсах,змаганнях, природничих і математичних олімпіадах.

     Вітаємо Ольгу Стрикало та колектив закладу з перемогою, бажаємо нових творчих злетів, наснаги, оптимізму, успіхів у досягненні поставленої мети!