23 грудня 2014 року в районному будинку культури за ініціативи Корсунь-Шевченківського педагогічного коледжу ім. Т.Г.Шевченка відбулася благодійна акція «Допоможемо захисникам України», яка зібрала викладачів, студентів та всіх небайдужих корсунчан на українських вечорницях.

Захід розпочався з Молитви за Україну, котру виконав зведений хор художніх колективів районного будинку культури і яку підхопили всі присутні. Глядачі поринули у світ українських звичаїв та обрядів. У веселій грі студенти коледжу представили святкування Калити, ворожіння дівчат на день Святого Андрія, обряди колядування та щедрування. Українські народні пісні та танці демонстрували веселу вдачу нашого народу.

Учасниками заходу стали колективи педагогічного коледжу: театральна студія «Гарт» (керівник Градоблянська Н.В.,муз.керівник Литвинова Л.П.), вокальний ансамбль «Вербиченька» (керівник Тарасенко Є.А.), танцювальний колектив «Юність», та його молодша група (керівники Лисенко Ж.С. та Тіщенко І.В.); позашкільних закладів міста:  хореографічний колектив дитячої школи мистецтв «Арабеск» (керівник Черняк О.М.), студія раннього розвитку дитини районного центру дитячої та юнацької творчості «Чарівний ліхтарик» (керівники Кравченко В., Любко В. фольклорний ансамбль районного центру дитячої та юнацької творчості «Візерунки»,(керівник Гринюк В.), зведений хор колективів районного будинку культури та  аматорські ансамблі «Голубка», «Манжари», «Горицвіт» (керівники Даценко Л., Вірченко Г.П., Калініченко С.Б.)

Директор Департаменту освіти і науки Данилевський В.В. та голова комітету солдатських матерів Корсунщини Перетятько Т.В., які були присутні на заході, подякували студентам педагогічного коледжу та всім учасникам  за активну життєву позицію, за моральну підтримку і матеріальну допомогу нашим солдатам. Під час акції було зібрано 2150 грн.

Слід відзначити, що тижнем раніше до Дня Святого Миколая студентами та викладачами педагогічного коледжу було зібрано 1585 грн., на які придбані подарунки воїнам АТО і передані настоятелю Свято-Преображенського храму отцю Ростиславу.