Вітаємо з ювілейним Днем народження директора коледжу – Семененко Людмилу Миколаївну!

Ваша висока професійність,  цілеспрямованість, наполегливість, виваженість, глибока повага до традицій, особиста культура і увага до кожного члена колективу стали запорукою досягнень очолюваного Вами закладу педагогічної освіти – Комунального вищого навчального закладу «Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж ім.Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради».

Своєю плідною працею Ви щоденно формуєте якісний імідж нашого закладу, робите вагомий внесок у розвиток освіти і науки України.

Завдяки Вашій компетентності, системній і злагодженій роботі команди фахівців  педколедж став одним із лідерів освітніх послуг Черкащини.

Бути керівником педагогічного коледжу – важка та відповідальна робота, яка вимагає відданості обраній справі, сміливості й наполегливості. Це мистецтво, що  поєднує в собі розуміння усіх процесів, які відбуваються у державі та освітній галузі, це послідовність у справі виховання молодого покоління, вміння ефективно спілкуватися з колегами і партнерами. Це виважені рішення, добрі поради, взаємна підтримка і розуміння.

Ваш оптимізм та невичерпна енергія передаються колективу, спонукають до праці. Ви володієте чудовим даром мислити масштабно, запалювати новими справами, вести за собою, відкривати нове.

Ми високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність, життєву мудрість,  ділові якості, якими Ви здобули заслужений авторитет і повагу серед колег, студентів, громадськості міста, освітян області та інших регіонів нашої держави.

Висловлюємо Вам, шановна Людмило Миколаївно, за Вашу невтомну працю сердечну вдячність і глибоку шану. Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я, душевного тепла і сімейного затишку, справжнього людського щастя, достатку і благополуччя, нових плідних успіхів і звершень на освітянській ниві.  Зичимо  Вам і надалі залишатися взірцем педагога і людини для майбутніх фахівців освіти.   Нехай і надалі Ваші професійні знання і досвід сприяють розвитку нашої alma mater!

 

Адміністрація коледжу, працівники та студенти