1 ВЕРЕСНЯ – День знань – особливе свято!

Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце відгукується на заклик першого дзвоника!

У цей день від усієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

Але цьогоріч традиційне свято пройшло без гучного святкування  – у  новому форматі, згідно з вимогами МОЗ України під час адаптивного карантину. Присутніми були першокурсники, викладачі та студенти окремих груп старших курсів.

З початком навчального року студентів привітала директор навчального закладу Л.М. Семененко. Людмила Миколаївна побажала першокурсникам наполегливо вчитися, досягати вагомих результатів і втілювати свої мрії. Директор вручила грамоти МОН України за перемогу у X Всеукраїнському мовно-літературному конкурсі ім.Т.Г. Шевченка студенткам Анастасії Ніколаєвських (23 група) та Анастасії  Катриченко (33 група) й вручила подяку викладачеві української літератури Людмилі Тарасенко.

Щирі вітання з нагоди Дня знань та перемоги у загальнонаціональному  конкурсі висловив член наглядової ради коледжу, генеральний директор ТОВ «АгроРось», член ВО «Черкащани» П.П. Євич та передав подарунки.