В рамках проведення профорієнтаційної роботи на базі лабораторії навчання іноземних мов Регіонального центру навчання іноземних мов УДПУ імені Павла Тичини 20 листопада 2019 року доцент кафедри англійської мови та методики її навчання кандидат пед. наук Олена Павлівна Бевз провела англомовну методичну майстерню для студентів 4 курсу Комунального вищого навчального закладу «Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж ім.Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради» на тему: «Questions and Questioning».
Вміння ставити запитання важливе для кожного учителя, отож під час тренінгу студенти ставили запитання, потім працюючи в малих групах оцінювали та класифікували власні запитання, визначали причини чому вчитель на уроці англійської мови ставить запитання, чому учні запитують, і, найголовніше, визначили які ж запитання варто ставити, коли, і яким чином.

Студентам сподобалися запропоновані інтерактивні форми та методи роботи і змістове наповнення методичної майстерні, про що вони зазначали, дякуючи за проведений разом час.
Дякуємо адміністрації навчального закладу в особі директора, кандидата філ. наук Людмилі Миколаївні Семененко за теплий прийом і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. Особливу вдячність хочеться висловити заступнику директора з навчальної роботи, викладачу-методисту Світлані Миколаївні Рибченко за організацію заходу на високому рівні.

Інформація з Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини
ФАКУЛЬТЕТ ІНОЗЕМНИХ МОВ