6 лютого з нагоди відзначення 86-річниці від дня народження Олександра Антоновича Захаренка, видатного педагога-новатора, засновника авторської школи в с.Сахнівка, в бібліотеці педагогічного фахового коледжу відбувся відкритий виховний захід, присвячений пам’яті великого добротворця.

Організаторами заходу були: викладач педагогіки – Березівська Т.С., та бібліотекар – Полякова М.В.

 Березівська Т.С. розповіла про життєвий і творчий шлях О.Захаренка.  Розкрила «таємниці» подвижництва педагога, керівника, людини. Доповнила розповідь цікавими відеоматеріалами та презентацією.

Полякова М.В.,  ознайомила присутніх з історією  с.Сахнівка, появою першої школи і розвитком освіти в селі. Провела літературний огляд книжкової виставки «Мудрець і вчитель Сахнівки», яка була оформлена в читальному залі до 86-річчя О.А. Захаренка.

Доповнила розповідь про педагогічні ідеї, розбудову школи, втілення дитячих мрій Олександра Захаренка – студентка 31 групи Москальченко Руслана.

На захід були запрошені студенти всіх третіх курсів. Майбутнім вчителям було цікаво більше дізнатися про відомого педагога, мудрого керівника, нашого земляка – Олександра Захаренка.