Минулої п’ятниці, 3 листопада, нашому коледжу виповнилось 100 років,  адже саме на цей золотоосінній день припадає офіційна дата заснування педагогічного закладу. Надихає те, що випускники різних років прибули у свою alma mater, аби саме в ювілейну днину відвідати рідні аудиторії та повернутися в прекрасні студентські роки.

Наші поважні гості долучилися в цей день до жвавого буденного життя закладу. Символічно, що 3 листопада відбулась, зокрема, й коледжна акція на підтримку Української Армії – одна із найбільш творчих у циклі запланованих нами благодійних заходів.

У теплій, по-родинному затишній атмосфері, студенти виготовили патріотичні ляльки-мотанки під наставництвом народної майстрині Світлани Романчі та Наталії Старікової, радниці голови Черкаської обласної ради Анатолія Підгорного, помічниці депутата обласної ради Олександра Воскобойніка. Створені під час майстер-класу етнічні обереги ми передали разом зі словами вдячності за захист військовослужбовцю, корсунцю Дмитрові Грибу. Тож тепер у нашого земляка та в кожного з його побратимів буде своя лялька-мотанка, створена турботливими руками та щирими серцями молоді, заряджена на захист і на перемогу.

Так, із вірою у світле майбутнє України та наших незламних воїнів коледж відзначає своє століття. Ближчим часом плануємо проведення багатьох інших заходів на підтримку Збройних Сил України. Крокуємо у друге століття рідного закладу зі словами подяки нашим нескореним захисникам за можливість зустрічати тихі світанки, поринати в активні робочі будні, працювати, навчатися й жити під чистим небом на рідній українській землі.