25 січня 2017 року в коледжі відбулася зустріч педагогічного та студентського колективів з німецькою делегацією з міста-побратима Гіфхорна, на чолі з бургомістром Матіасом Нерліхом, Корсунь-Шевченківську міську раду представляв голова Гайдай Олександр Васильович.

Вони відвідали навчальні кабінети, музей коледжу, художню студію, поспілкувалися зі студентським парламентом та адміністрацією закладу. Для гостей була підготовлена концертна програма двома мовами. Вітали делегацію українською «Привітальною» та німецькою народною піснею і танцем «Сніжний вальс» учасники народного самодіяльного хореографічного колективу «Юність» (кер. Ірина Тіщенко). Вірш Генріха Гейне «Лоралея» декламувала Ірина Деміденко, пісню “Hurt” виконала Олена Педоренко, піснею «Танго» німецькою мовою і танцем привітали студенти Катерина Ковтун, Євген Квітка та Марія Алєксанова. Особливо сподобався і гостям і всім присутній новий танець квік-степ у постановці хореографа Жанни Лисенко. Народний аматорський вокальний колектив «Вербиченька» продемонстрував витончену гармонійність та злагодженність своїх голосів у виконанні музичного твору «Пісня солов’їна» (кер. Євген Тарасенко).

Вся зустріч пройшла в дружній атмосфері, пан Матіас Нерліх висловив велику вдячність директору коледжу Людмилі Миколаївні Семененко та колективу за фантастичне дійство, вся делегація була в захопленні від підготовки наших юних артистів. На майбутнє запропоновано обмін творчими колективами.

Альона Гнатченко, студентка 33 групи