19.09.2024 року студенти 11 академічної групи Корсунь-Шевченківського педагогічного фахового коледжу ім. Т.Г.Шевченка підготували та провели   флешмою до   Міжнародного дня миру. Вони завчасно виготовили плакат, підібрали матеріал для проведення заходу.  Вероніка Лазуренко  розповіла історію відзначення цього свята. Вона підкреслила, що Мир на землі – це найбільше благо для людини. У весь наш народ завжди хотів й хоче жити під мирним небом, спокійно навчатись, працювати на рідній землі.

Зараз під час військового конфлікту гине величезна кількість людей. Від пострілів і снарядів гине цивільне населення, руйнуються будинки, знищуються села та міста. Про це ми всі знаємо й пам’ятаємо, згадуємо наших воїнів, які борються за свободу України, відстоюють нашу незалежність. Ми вдячні їм за їхню любов до України, відданість, патріотизм. Схиляємо голови перед полеглими в цій страшній війні й завжди будемо пам’ятати їх.

Ангеліна Гайван, Роза Проценко, Даша Вовченко та Ліза Тимошенко читали вірші про мир, про нашу незалежність. Студенти-глядачі коледжу своїми оплесками щиро дякували першокурсникам за змістовний захід.