Не секрет, що найкраще засвоюється та їжа, яка має не лише гарний аромат і смак, але й гарний вигляд. Позитивні емоції  сприяють як кращому засвоєнню їжі, так і загалом впливають на здоров’я та працездатність людини.          Студенти Корсунь-Шевченківського педагогічного фахового коледжу ім.Т.Г.Шевченка вивчаючи дисципліну «Технологічний практикум в навчальних майстернях» (Кулінарія) отримують додаткову можливість розвивати свій художньо-естетичний смак,  комплекс спеціальних знань, формують уміння та навички щодо технології приготування кулінарної і кондитерської продукції.

15 грудня 2022 року  викладачем циклової комісії технологічних дисциплін Валентиною Іванівною Лутай  було проведено заняття з дисципліни «Технологічний практикум в навчальних майстернях» (Кулінарія) зі студентами 24 групи за темою

 «Технології приготування салатів, закусок та бутербродів».

Викладач у доступній і цікавій формі подала новий навчальний матеріал, демонструючи при цьому високий рівень професійної майстерності, глибокі знання з предмету та вміння донести інформацію до здобувачів освіти. Продумані форми роботи сприяли активізації пізнавальної активності студентів, розвитку їх творчих здібностей, навичок самостійної діяльності, економному використанню сировини та електроенергії, вихованню почуття відповідальності за доручену справу. Група працювала злагоджено, як єдиний механізм, дотримуючись правил техніки безпеки, санітарії та гігієни. Активно використовувалися знання та уміння, які студенти одержали при вивченні теоретичного матеріалу, правил нарізання овочів, гастрономічних продуктів, приготування, оформлення та подання страв. Мети заняття було досягнуто, результатом роботи задоволені всі.

                                                                                                                                                 Методкабінет