Поезія – це музика душі. Вона входить в наше життя з дитинства і залишається з нами до кінця. Кожний знаходить в ній щось своє, близьке і зрозуміле.

21 березня ми відзначаємо Всесвітній день поезії. Таке рішення було прийнято в 1999 році на 30-й сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО. В рамках святкування було запропоновано популяризувати поезію як один із видів мистецтва, що дає змогу всьому суспільству знайти і затвердити свою самобутність. Зокрема, це стосується молоді, яка за допомогою поезії зможе відкрити для себе цінності життя.

Мистецтво поетичного слова допомагає формувати і збагачувати внутрішній світ людини, позитивно впливає на її свідомість та підсвідомість, розвиває інтелект, творчі здібності, естетичний смак.

До Всесвітнього дня поезії в бібліотеці коледжу працівники бібліотеки підготували книжкові виставки «Слово як голос душі» та «Творчість наших земляків».

На книжкових виставках представлені збірки поезій, як класиків української літератури, також наших талановитих земляків так і початківців, що тільки роблять перші кроки до літературного олімпу.

Щиро запрошуємо відвідати бібліотеку,  познайомитись з матеріалами, підготовленими до Всесвітнього дня поезії, долучитися до великого та вічного разом з бібліотекарями.